Проектирование заведений. Нормативная база
— ДБН А.2.2-9-99 «Громадські будівлі та споруди»
— ДБН А.2.2-3-2004 «Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва»
— ДБН В.2.2-13-2003 «Спортивні та фізкультурно-оздоровчі споруди»
— ДБН В.2.2-17:2006 «Доступність будинків і споруд для мало мобільних груп населення»
— СНиП II-Л.8 – 71 «Предприятия общественного питания» (інформаційний матеріал)
— СаН ПіН 42-123-5777 – 91 «Санітарні правила для підприємств громадського харчування, включаючи кондитерські цехи і підприємства, які виробляють м’яке морозиво»
— НПАОП 55.0-1.02-96 (ДНАОП 7.1.30-1.02-96) Правила охорони праці для підприємств громадського харчування»
— ДСТУ 4281-2004 «Заклади ресторанного господарства. Класифікація»
— ДСТУ 3862-99/2004. Ресторанне господарство. Терміни та визначення»
— ДБН А.2.2-3-2004 «Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва»
— ДБН А.2.2-9-99 «Громадські будівлі та споруди»
— ДБН В.2.2 -13 — 2003 «Спортивні та фізкультурно-оздоровчі споруди»
— ДБН В. 2.2 – 16 – 2005 «Культурно видовищні та дозвіллєві заклади»
— ДБН В 2.2.-11-2002 «Підприємства побутового обслуговування»
— СНиП 2.09.04-87 «Административные и бытовые здания»
— СНиП II-Л.8 – 71 «Предприятия общественного питания» (інформативний матеріал)
— ВСН 57 – 87 «Предприятия розничной торговли»
— ДСТУ 4303-2004 » Роздрібна та оптова торгівля»
— ДСТУ 4281-2004 «Заклади ресторанного господарства. Класифікація»
— ДСТУ 3862-99 «Громадське харчування. Терміни та визначення»
— ДНАОП 7.1.00-1.01-96 «Правила охорони праці для об’єктів роздрібної торгівлі»
— ДНАОП 7.1.30 – 1.02 – 96 «Правила охорони праці для об’єктів громадського харчування»
— ДСПіН 2.2.2 –0.22-99 «Перукарні різного типу»
— СаНПіН 5781-91 «Санітарні правила для підприємств продовольчої торгівлі»
— СанПіН 42-123-5777-91 “Санітарні правила для підприємств громадського харчування”
— Наказ МБАЖКГ України від 10.01.2006 р. № 7 «Норми утворення твердих побутових відходів в населених пунктах України»
— ДБН А.2.2-3-2004 «Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва»
— ДБН А.2.2-9-99 «Громадські будівлі та споруди»
— ДБН В.2.2 -13 — 2003 «Спортивні та фізкультурно-оздоровчі споруди»
— ДБН В. 2.2 – 16 – 2005 «Культурно видовищні та дозвіллєві заклади»
— ДБН В 2.2.-11-2002 «Підприємства побутового обслуговування»
— СНиП 2.09.04-87 «Административные и бытовые здания»
— СНиП II-Л.8 – 71 «Предприятия общественного питания» (інформативний матеріал)
— СанПіН 42-123-5777-91 “Санітарні правила для підприємств громадського харчування”
— ДСТУ 4281-2004 «Заклади ресторанного господарства. Класифікація»
— ДСТУ 3862-99 «Громадське харчування. Терміни та визначення»
— ДНАОП 7.1.30 – 1.02 – 96 «Правила охорони праці для об’єктів громадського харчування»